NÉPOLDALI

NÉPOLDALI

SEM NEM "JOBB" SEM NEM "BAL",MUNKÁS ÉS MAGYAR !

2017. január 31. - népoldali

Kész.Vége. Amen.

Fináléjáéhoz közeledik az egélsz 20.századi felállás az úgynevezett jobb és baloldalról.Ez egy bizonyos korszakban bevált, de mára okafogyottá lett .Amúgy valójában mindig is egy bizonyos rétegnek, egy elit tojáshéjon BELÜLI réteknek felállása volt. A nép igazi,nagy tömegei kívül álltak ezen felosztáson,és egészséges távoltartással szemlélték az eseményeket."Majd meglátjuk mi lesz belőle"-évszázadokon keresztül ez volt az IGAZI NÉPI vélemény.Még a legnépesebb eseményeknek is is a"nép" csak egy kisebbsége volt résztvevője.

Mára elértünk oda, hogy az egész politikai elit a "jobboldali és "baloldali" harapófogójában a  mindenkori egyszerű munkásembert tartja körbezárva. MERT MINDEKI "MUNKÁS",AKI ÉLETÉT MUNKÁJÁBÓL TARTJA FENT! A fodrász,a taxis,a tanitó,a zöldségtermesztő is MUNKÁS, nemcsak a tényleges ipari dolgozó.Nincs más vágya, mint hogy családját,szeretteit,önmagát tisztességgel el tudja tartani,itt és most! ÉS NEM VALMI FÉNYES JÖVŐBEN! Egyéb nem érdekli,jogosan nem.

Ez az egyik oldal,a NÉPOLDAL. Mi,ti,én,..."Ők" nem! "Ők":a mindkori "fejesek",az elit, a törvénytelen hatalom, a média tulajdonosai,a gazdasági-és szellemi karhatalom vezetői,a pártok,,a véleménydiktálók,egyszóval."ők"...ŐK AZT ELITOLDAL. Mindegy hol, melyik országban,melyik korban .A múltban,és jelenben egyaránt.

ŐK OTT FENT,MI ITT LENT. ELITOLDAL,ÉS NÉPOLDAL. EZ MA AZ IGAZI TÖRÉSVONAL.

A mindenkori elitoldal "vezetni" kívánja a népet. "Megmutatja" az utat. A jelenlegi elit a "korszerű haladó,egyenlő" utat. Amit,nekünk,elmaradottságunk ágyékkötőjében futkározó magyar-és kárpátmedencei busmannoknak ájultan követni illenék...De valahogy nem megy... Ez a csúnya.mucsai  nép nem akar "haladni", tesz megváltó "eszméinkre" amit persze az ő "boldogulásukra" találtunk ki. Mindezt felháborodottan a képünkbe tolják a bel-és külföldi világ-megmagyarázók.Talán el is hiszik mantráikat,lévén azoknak  foglyai.

Pedig csak annyi az igazság,kedves elit: TESSÉK BENNÜNKET BÉKÉN HAGYNI! Nem vagyunk alkalmasak fennkölt életérzésetek befogadására,viselkedés-és magatartáspaneljeitek lekoppannak rólunk,mint cserebogár a fáról. Igen,ilyenek vagyunk,tisztelt elit:helyünkről felpattnva zárunk el minden hangforrást,ha az az úgynevezett  "magaskultúra" permeteit szórná,szeretjük a lakodalmas műfajt,és a giccses műveket,többre értékeljük a falvédős naplemenetét a városi görögtűznél. A nyugati kultúrátok épp hogy  a felszínen karcolta meg érzésvilágunkat,lelkünk legmélyén ott pipázunk a csendes ámbituson, mimika nélkül,annak ellenére hogy külsőleg elfogadjuk egy modern világ kliséit .Belülröl azonban "beintünk", ösztönösen,és  örökölve,generációról generációra.

Akik a népoldal vezetői lennének,azokat idejekorán kiszűri és semlegesíti az elitoldal. Már az egész okatatás olyan szevezésü hogy bizonyos "elitoldali normák" a kritériumai bárminő kiemelkedésnek.."Alapértékek"...Igen az elitoldali alapértékek birtoklása nélkül vezető-palánta itt labdába nem rúghat. Tehét mindjárt a kezdetben kilőve egy egy karizmatikius népoldali vezető megjelenése .Erre gondasan ügyelt-ügyel az elitoldal. Már az is kiveri náluk a biztosítékot, ha egy elitoldali vezető kissé letér  az"ortodox" pályáról és egyes népoldali elemeket akár csak külsőleg megcsillant. Márt ez is sok nekik ...Rögvest beindul a Sárga Internacionálé kórusa:"populista,demegóg"... Ezért a népoldal csendben végzi génjeiben lévő dolgát.:legyint,""passzív",elfogad,belesimul. Külsőleg,és látszólag.

Ha van  valamikori igazi szemebenállás, az  a mindkori elit-és népoldal között van. Okai nem csak kulturálisak,vagy történelmiek,hanem spirituálisak.Igy kibékíthetelenek.

Egy nyíilt összeütközés a két oldal között elképezelhetetlen,és s így van jól. Ahhoz a két oldalnak meg kéne megát határozni,de ez sohasem fog megtörténni,bár létük állandó. A hatalmas méretű népoldal nem tud formát ölteni,a kis elitoldal  nem tud,és nem is akar  formájából kiszakadni.Kényszerű egymás mellett élésre kárhoztattak. 

A megoldás kulcsa a helyzetben lévő elitoldal kezében van.Elismeri, hogy nem megy a"népnevelés", lemond "értékeinek" terjesztéséről, az egész idegen,szervetlen, és mesterséges érzésvilág "alapértékének" normává minősítéséről, mindnnemű, magát a "korszerűég" fedőlemeze mögé rejtő,emészthetetlen internacionalista manipulálásrol, az emberi természettel ellekező életvitelek  propagálásrol.Nem cikiz tovább bennünet. Zöld jelzést ad valósgközelibb elitoldali vezetők megjelésének,ezzel tompitva és megelőzve  egy esetleges népoldali, spontán földmozgást,ami számára is végzetes lenne,lévén rajta létezik,itthon és a nagyvilágban is. 

A "populista" vezetők helyzetbe hozása az elitoldal utolsó lehetősége.

Ezt azonban nem fogadja el,tovább "köti az ebet a karóhoz",világszerte fokozza  már eddig is végzetes "eszme-és életvitelexportját",ezzel növeli a feszültséget.Ha észrevesszük azt, ami csak kilobbanódik,de magát nem mutatja meg, akkor az események menetében már átüt egy következő korszak embriója,az ERŐ-ALAPŰ VILÁGGLOBALIZMUS fomája, amelyben az elitoldal  nép,a "társadalom"akarátával nyíltan szemben, ellene uralkodik. 

Az egyszerű emberek milliárdjainak oldala nem tehet mást mint eddig,hű,és titkos,láthatatlan  szövetségese  Közöny Tábornok oltalmában igyekszik mind jobban "kivonni " magát az eseményekből,berendezkedni egy saját életvitelre,a látszólag belsimulás,"terepszinű" életformájába."Mintha én is".... "Ők" csak  "haladjanak a korral"a" ,versenyezzenek,legyenek csak roppant "korszerűek és nemzetköziek"...Én már csak maradok, ami voltam tegnap, és leszek holnap. Teszem a dolgom szeretteimért, ahogy felmenőim is tették. Lengyelként,amerikaiként,kongóiként. Vagy magyarként.

A világ népoldalának csendes "közönye" csökkentheti az elszabadult elitoldal halálvonatának sebességét. Sajnos azonban már megállítani nem tudja.

nepoldali@hotmail.hu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nepoldali.blog.hu/api/trackback/id/tr7912170896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása